EDIT by maksiu
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
Witam.
Interesuje mnie cena za komplet dywaników welurowych najlepiej oryginalnych (ewentualnie dobry zamiennik, który można przypiąć) do Skody Octavii II 2006r.
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
ruville 234zł
SNR - 220zł
SKF - 234zł
fag (polecam) - 233zł
budzetowo - BTA - 157zł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Poproszę o wycenę łożysko koła tył.
Z tego co znalazłem nie ma możliwości wymiany samego łożyska.
Numer części jaki znalazłem 1T0598611
można poprosić o ceny kilku zamienników wraz z producentem.
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
sworzen - 56zł sztukaZamieszczone przez zdravkovWitam jaki był by koszt LEMFORDER SWORZNIE + TULEJE WAHACZA SKODA OCTAVIA o1 kod silnika asv
tylko wszędzie proponują do audii TT podobno są wzmocnione..pozdrawiam
tuleja wahacza - mała lemforder 10zł / duza wzmocniona od TT lemforder - 35zł sztuka
wysylka paczka pocztowa 13zł / kurier 20zł po wplacie na konto
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam jaki był by koszt LEMFORDER SWORZNIE + TULEJE WAHACZA SKODA OCTAVIA o1 kod silnika asv
tylko wszędzie proponują do audii TT podobno są wzmocnione..pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
wkorporacji nikt nie mysli o Kliencie - liczy sie zysk dla nich, my to ostatnie ogniwo w lancuchu pokarmowym niestety :/Zamieszczone przez andru123No to lipa . Swoją droga mogliby o tym pomysleć przecież logo w kluczyki niszczy sie szybciej niż logo na masce , a juz nie jest dostepne
Zostaw komentarz:
-
-
No to lipa . Swoją droga mogliby o tym pomysleć przecież logo w kluczyki niszczy sie szybciej niż logo na masce , a juz nie jest dostepne
Zostaw komentarz:
-
-
moze byc problem bo nie moge tego odnalezc w katalogu :/
Zostaw komentarz:
-
-
szukam najlepeij oryginalnego emblematu na kluczyk 14mm , najlepiej stary , ale jakby nie bylo to moze byc juz nowa "kura"
Zostaw komentarz:
-
-
nie ma znaczenia bo vw roznie to :"kolorowalo", na jutro nie bedzie u Ciebie bo ja musze to zamowic w hurtowni, jesli ma byc jak najszybciej, to wysylka kurierska 20zł przy wplacie na konto. Dzis czujnik zamawiam, jutro bym wysłał, na czwartek bylby u Ciebie.
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
A kolor ma znaczenie? Biorę szary, bo taki mi typek mówił. Będzie na jutro u mnie? Już mogę przelew zrobić. Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
czarny lub szary na 2 pinyZamieszczone przez wojtaz131Przy chłodnicy.
06a919501a - oryginał VW 35zł + wysyłka
Zostaw komentarz:
-
-
Hej w którym miejscu ten czujnik jest z tyłu na kroccu czy przy chłodnicy?
Zostaw komentarz:
-
-
Hej, potrzebuje czujnik temperatury chłodnicy. Jaka cena?
Zostaw komentarz:
-
-
na miejscu nie mam, ale nie problem to miec:Zamieszczone przez pskoszCzy masz coś takiego
Zaworki do klimatyzacji 357820795J i 357820795H
357820795J - 71zł
357820795H - 72zł
wysylka pocztą po wplacie 7zł - poleconym / kurier 20zł
pozdrawiam, PAweł
Zostaw komentarz:
-
-
Czy masz coś takiego
Zaworki do klimatyzacji 357820795J i 357820795H
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,Zamieszczone przez blindnuljak kształtuje się cena katalizatora do
Octavia I SLX 2.0 AQY, Liftback 1U2 3N4 z maja 2000 roku VIN TMBBE21U7Y2392224
ori i zam dla porównania
oryginał ponad 6tysiecy zł...
zamiennik - 540zł
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
jak kształtuje się cena katalizatora do
Octavia I SLX 2.0 AQY, Liftback 1U2 3N4 z maja 2000 roku VIN TMBBE21U7Y2392224
ori i zam dla porównania
Zostaw komentarz:
-
-
w/g etki ten wąż ma juz numer : 1K0121156BK - 129zł
etka opisuje go jako : wąż cieczy chłodzacej (obudowa regulatora cieczy chł / chłodnica cieczy chldodzacej)
z tym ze oni w 2005 roku przebudowali układ chłodzenia i ten wąż to tylko fragment całosci, facet w aso byc moze wzial pod uwage wszystkie weze jakie wchodzą w sklad ukladanki....
Jakbys mial numery czesci aktualne to moge cos policzyc, ale boje sie ze jak sam mam to układa to gdzies sie pomyle. ASO moze typowac po numerze VIN...
Zostaw komentarz:
-
-
Proszę o wycenę węża, który idzie od dołu chłodnicy do termostatu. Pan w ASO krzyknął... 218 zł!!!
Nr części 1K0 121 049 H.
Zdjęcie: http://i.imgur.com/BnATOwp.png
Zostaw komentarz:
-
-
Re: Zderzak tył
nowe oryginały :Zamieszczone przez pawel_m8110Szukam zderzaka tylnego z otworami na czujniki + listwa + lewy element pod reflektorem.
Skoda Octavia II, 2007 rok, liftback
zderzak tył - 1250zł
listwa 265zł
lewy element pod reflektorem to nie wiem o co chodzi :/ mozesz dokladniej mi opisac ?
Zostaw komentarz:
-
-
nowe oryginały :Zamieszczone przez pawel_m8110Szukam zderzaka tylnego z otworami na czujniki + listwa + lewy element pod reflektorem.
zderzak tył - 1250zł
listwa 265zł
lewy element pod reflektorem to nie wiem o co chodzi :/ mozesz dokladniej mi opisac ?
Zostaw komentarz:
-
-
zderzak tył - 1250zł
listwa 265zł
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: